Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga

Seleccioneu la data de la classe

CICLE KUN DANCE amb Dominik Borucki


Kun Dance

Ballar - improvisar - investigar - créixer

Kun Dance és dansa improvisació amb eines de les teràpies psicocorporals i artístiques. És una investigació personal a través del moviment, de l'expressió i de la creació artística.

Kun (كن) és una paraula àrabs que fa a l'acte de manifestar, existir o ser. Alhora K'un en el tradicional Llibre de les Mutacions de la xinesa és el símbol del que receptiu.

Kun Dance fa referència a aquestes dues qualitats bàsiques de l'ésser humà, l'aspecte receptiu i l'aspecte actiu creador. Jo ho dic ser i existir. Tot acte creatiu aquesta sustentat per tots dos.
Kun Dance busca completar els cicles d'aprenentatge personal. Utilitza el cos, el moviment i la dansa com a mitjà d'expressió i creació. És un llenguatge tant energètic com simbòlic que pot donar nous sentits als esdeveniments de les nostres vides.

Kun Dance s'adreça a qualsevol persona que busqui començar o continuar aprofundint i investigant en la consciència de si mateix i que vulgui gaudir del seu moviment com a expressió i creació directa del seu ésser. Segons de les necessitats de el grup i de cada participant el treball s'enfoca més de manera artística (com a art escènic) o de manera psicoterapèutica (aprofundint en les dinàmiques personals i grupals).

Per a més informació sobre el treball de Borucki:
www.dominikborucki.com

Dominik Borucki és ballarí, actor i coreògraf alemany amb una àmplia trajectòria internacional. Resideix a Cardedeu / Barcelona i treballa a part de la dansa contemporània amb la teràpia psicocorporal, l'artteràpia i la sanació. Des de 1994 imparteix classes i presenta les seves obres de dansa en més de 15 països d'Amèrica, Europa i l'Índia. El seu especial interès, sigui en els tallers o en les actuacions, és la improvisació com a art independent en escena.
 

Dissabte, 18 d'abril de 2020
Amaga
Classe 10.00 h
Inscriu-te
Dissabte, 16 de maig de 2020
Amaga
Classe 10.00 h
Inscriu-te
ESCOLA MUNICIPAL DE DANSA DE CELRÀ
C/ Països Catalans S/N 17460 Celrà
Telèfon: 972492658
Correu electrònic: escoladedansa@celra.cat

Un servei de l'Ajuntament de Celrà amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Segueix-nos!

Avís legal
Política de privacitat
Política de galetes
Desenvolupat perKoobin